Σελίδες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κυβερνιση εθνικης σωτηριας

Πόσο με τρομάζει αυτός ο όρος (κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας)
Ομορφωπαιδα αυτό ήταν , εμείς παλεύουμε να σώσουμε ότι μπορούμε και αυτοί το χαβά τους.
Ποιος θα το έλεγε στον Καρατζαφέρη αλλά και στα άλλα κόμματα ότι θα ερχόταν μια μέρα όπου θα κυβερνούσαν αυτον τον τόπο με επικεφαλής κάποιον εθνοπατέρα χωρίς να έχει κανένας την ευθύνη για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.
Τι εννοώ;
Φανταστικα ο αφελής ότι μετά από τον αγώνα μας ενάντια στα φαντάσματα αυτής της χώρας θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον ο οποίος θα αναλάμβανε την ευθύνη από εδώ και πέρα (αφού δεν βρέθηκε κανένας να πει ότι εμείς τα κάναμε σκατά μέχρι σήμερα) και τι έκαναν τα εξειπνοπουλια;
Δημιούργησαν μια κατάσταση όπου πάλη κανένας δεν θα έχει την ευθύνη, όπου κανένας δεν θα φταίει και κατά την ταπεινή μου γνώμη θα χρεωκοπισουμε χωρίς να μπορεί η ιστορία να πει ποιος φταίει για την κατάντια μας... 
Για πολύ λίγο θα αναφερθώ στον νταραλα τραγουδιστή που σε αυτές τις στιγμές που περνάμε έχει αποκλείσει το άκουσμα του συγκεκριμένου κομματιού από το you tube σε συνεργασία φυσικά με την εταιρία ΕΜΙ... Το ν στο όνομα νταραλας είναι επίτηδες μικρο όση και η αξία του ανθρωπου και όχι του τραγουδιστή.
Καλή τύχη αδέρφια και μην ξεχνάτε, όσοι μπορούν να απλώσουν το χέρι για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους ας το κάνουν...αδέρφια είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: